Hapro Traxer 4.6

De Hapro Traxer 4.6 is de ideale dakkoffer wanneer u een kleine dakkoffer wenst met veel ruimte! De Hapro Traxer 4.6 is 148cm lang, 97cm breed en 42cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale vergrendeling en de opening is aan de rechterzijde, uniek voor een dakkoffer van dit formaat. De Hapro Traxer 4.6 heeft een inhoud van maar liefst 370 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. 

Prijs per dag
8 dagen (minimaal) € 4,25
9 t/m 20 dagen € 4,00
21 t/m 30 dagen € 3,50

Direct online huren

Specificaties

L x B x H (Buiten) 148 x 97 x 42 (cm)
L x B x H (Binnen) 143 x 92 x 41 (cm)
Inhoud (Liter): 370 Liter
Leeggewicht: 15,5 Kg
Max.belading: 75 Kg
Montage Premium-Fit
Opening: Rechts
Vergrendeling Centraal
Materiaal ABS/ASA
Kleur SilverGrey
Spanbanden 1
Geschikt voor Ski's Nee
Max.breedte/hoogte
dakdragers

95mm/38mm

Certificering TÜV en ISO11154
   

Hapro Traxer 6.6

De Hapro Traxer 6.6 is de ideale dakkoffer voor trips met het hele gezin. Deze ruime en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer is gemaakt van moderne en duurzame materialen, is 191cm lang, 81cm breed en 42cm hoog, heeft het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. De Hapro Traxer 6.6 heeft een inhoud van maar liefst 410 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden.  

Prijs per dag
8 dagen (minimaal) € 5,00
9 t/m 20 dagen € 4,50
21 t/m 30 dagen € 4,00

Direct online huren

Specificaties

L x B x H (Buiten) 191 x 81 x 42 (cm)
L x B x H (Binnen) 186 x 76 x 41 (cm)
Inhoud (Liter): 410 Liter
Leeggewicht: 18 Kg
Max.belading: 75 Kg
Montage Premium-Fit
Opening: Links en Rechts
Vergrendeling Centraal
Materiaal ABS/ASA
Kleur SilverGrey
Spanbanden 2
Geschikt voor Ski's Ja ± 6 paar
Max.breedte/hoogte
dakdragers

95mm/38mm

Certificering TÜV en ISO11154
   

Hapro Traxer 8.6

De Hapro Traxer 8.6 is de ideale dakkoffer wanneer u heel veel ruimte nodig heeft met het hele gezin. Deze zeer ruim multifunctionele dakkoffer is gemaakt van duurzame materialen, is 215cm lang, 90cm breed en 43cm hoog, heeft het zeer handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in-en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Traxer 8.6 heeft een inhoud van maar liefts 530 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. 

Prijs per dag
8 dagen (minimaal) € 6,50
9 t/m 20 dagen € 6,00
21 t/m 30 dagen € 5,50

Direct online huren

Specificaties

L x B x H (Buiten) 215 x 90 x 43 (cm)
L x B x H (Binnen) 210 x 85 x 42 (cm)
Inhoud (Liter): 530 Liter
Leeggewicht: 21,5 Kg
Max.belading: 75 Kg
Montage Premium-Fit
Opening: Links en Rechts
Vergrendeling Centraal
Materiaal ABS/PMMA
Kleur BrilliantBlack
Spanbanden 2
Geschikt voor Ski's Ja ±7-8 paar
Max.breedte/hoogte
dakdragers

95mm/38mm

Certificering TÜV en ISO11154
   

 

Dakdragers

Eenvoudige functionaliteit, geteste kwaliteit, perfecte afwerking en grootst mogelijke variabiliteit spreken voor deze functionele en visueel aantrekkelijke dakdrager. Deze dakdrager biedt u de basis voor het transport van diverse spullen. Met de huur van onze dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Eigenschappen van de dakdragers:

Eenvoudige montage
Geïntegreerde diefstalbeveiliging
TÜV en ISO 11154 gecertificeerd

Prijs per dag Thule universeel open railing
8 dagen (minimaal) € 3,00
9 t/m 20 dagen € 3,00
21 t/m 30 dagen € 2,50

Prijs per dag Thule dakdragers merkgebonden
8 dagen (minimaal) € 4,00
9 t/m 20 dagen € 3,50
21 t/m 30 dagen € 3,00

Direct online huren

 

HAPRO TRAXER ALS 'GOED' BEOORDEELD DOOR ADAC DUITSLAND!
 
De Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testte acht dakkoffers uit het middensegment van verschillende merken. Eén van geteste producten is de Hapro Traxer 6.6 Silver Grey, die net als de andere dakkoffers aan de hand van vier criteria is beoordeeld: design/vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, rijzekerheid en City Crash. Met 'GOED' als eindoordeel blinkt de Hapro Traxer wederom uit in kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid! 
 
AUTOVISIE MAGAZINE KIEST VOOR HAPRO BIJ DAKKOFFERTEST
 
De Hapro Traxer 6.6 Brilliant Black krijgt bij het populaire autoblad Autovisie als enige de beoordeling 'UITSTEKEND' van de zes geteste dakkoffers. Het hoge kwaliteitsgevoel en de prijs zorgen dat deze dakkoffer als overall als beste uit de test komt!  
 
 

ALTIJD KWALITEITSCONTROLE

RC-Dakkoffers voert voordat de gehuurde artikelen naar de huurder gaan een kwaliteitscontrole uit.Deze kwaliteitscontrole begint reeds bij de intake van de verhuurde goederen. Natuurlijk kan het gebeuren dat tijdens de vakantie de gehuurde artikelen door welke omstandigheid ook beschadigd kunnen raken. RC-Dakkoffers zorgt direct voor aanpassingen of reparaties aan de te verhuren goederen. Voordat de dakkoffer en bijbehorende materialen worden geleverd, wordt een extra kwaliteitscontrole uitgevoerd. 

ALTIJD NIEUW OF Z.G.A.N. DAKKOFFERS

Op internet zijn diverse aanbieders van dakkoffers. De kwaliteit en daarmee de veiligheid van deze dakkoffers zijn zeer uitlopend. RC-Dakkoffers verhuurt alleen nieuwe of zo goed als nieuwe dakkoffers. RC-Dakkoffers is zich bewust van het feit dat een dakkoffer bij de verhuur deel uit maakt van het reizen met de auto, vaak voor vele kilometers. RC-Dakkoffers biedt derhalve alleen A-merken en -materialen aan ter verhuur. 

KLANTENSERVICE: OOK TIJDENS UW VAKANTIE

RC-Dakkoffers probeert haar service zo optimaal mogelijk aan te bieden. Zover als mogelijk probeert RC-Dakkoffers het gebruik van de gehuurde dakkoffer en accessoires als meerwaarde voor uw autoreis te laten fungeren. RC-Dakkoffers wijst u er graag op dat onze klantenservice voor u te bereiken is via de contactpagina op de website. Via de e-mail en het algemene telefoonnummer kunt u ons bereiken. Stel gerust uw vraag. Heeft u onze antwoorden op Veel Gestelde Vragen al bekeken? 

KLACHTEN & OPMERKINGEN

RC-Dakkoffers wijst u graag op de klachtenregeling. Zoals binnen elke organisatie kan er ook bij RC-Dakkoffers wel eens iets fouts gaan. Ondanks de 100% tevreden klanten tot nu toe en onze uitgebreide kwaliteitscontrole kan er bij de verhuur iets onvoorziens of onoverkomelijks plaats vinden. Daarnaast is RC-Dakkoffers constant bezig om de klantenservice te optimaliseren. Heeft u opmerkingen of een mogelijk mindere ervaring met onze verhuurmogelijkheden? Wilt u ons dan laten weten via de contactpagina op onze website.